Jag, en sexig dam, söker en man som är sambo eller gift att träffa ibland för sköna stunder. Jag njuter av spänningen och av det förbjudna snuskiga. Som person har jag svårt att leva ett liv utan spänning därför har jag valt att inte stadga mej ännu.

Sexig damJag kan vara tillgänglig nästan när som helst för jag styr helt och hållet själv mina arbetstider. Jag vill helst att du redan har en kvinna, som du kanske inte tänder på längre eller om du behöver spänning.

Det blir enklare för mej om du inte vill inleda något förhållande och liknande eftersom jag är singel och vill fortsätta vara det. Dessutom slipper jag någon som ställer krav på mej, det är jag fullkomligt allergisk mot. Är du singel så kan vi kolla läget ändå men du måste förstå att jag inte vill ha nåt förhållande. Men som sagt, jag föredrar dej som är sambo eller gift.

Moralpredikningar funkar inte på mej, jag är en sexig dam som vet precis vad jag vill, varken mer eller mindre!!!! Hör av dej så kanske vi kan ses snart?! 100% diskretion ges och fås, detta är något mellan dej och mej och ingen annan. Kondom är ett krav, helst har du en kuk som är kring medel eller större och är du helrakad är det ett plus.

Sexig dam söker en man som är sambo eller gift

One thought on “Sexig dam söker en man som är sambo eller gift

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *