äldre kvinnaJag är en äldre kvinna som vill träffa en äldre man att umgås OCH gosa med. Livet är inte slut för att man blivit äldre och sex är precis lika intressant nu som det var när man var 25.

Jag har alltid varit mycket frigjord av mig, älskar att bada naket och bada bastu och mycket mer. Så du måste vara likasinnad. Jag vill och behöver ha sex i lika stor omfattning som tidigare i livet.

Jag lever numera ensam och saknar en man så oerhört mycket. Jag hoppas att jag finner dej som är som mej, som gillar livet och uppskattar det goda i livet. Allt från ett gott vin, intressanta och givande samtal, upplevelser, till skön sex med mycket mys och gos.

Jag lever och bor ensam och det vill jag fortsätta med. Men varför inte vara särbo som det så populärt heter, det hade passat mej utmärkt. Då har man någon men man bor själv, det är utmärkt tycker jag. Är du som jag, söker du detsamma, kontakta mej så talar vi vidare! MVH

Äldre kvinna söker äldre man för mys och gos

4 thoughts on “Äldre kvinna söker äldre man för mys och gos

  • Hej ! Jag R. som svarar Dig delar dina erfarenheter till 100%. uppskattar din bestämdhet och tackar för dina vänliga hälsningar . Jag har en del synpunkter som kvinnligt tänkande skulle vara värdefullt för att ta rätt beslut.Tala vidare som DU föreslår är ett utmärkt förslag..Du är välkommen att se hur Tranås ser ut. KRAM. R.

  • Hej du kvinna , jag träffar dig gärna , det du söker gillar jag , hoppas du svarar, är en mogen man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *