Är du trött på att höra henne klaga på att din sperma smakar så illa? Är hon nära att spy när hon får satsen i munnen? Eller gör sväljer hon bara för din skull trots att hon inte gillar det? Här kan du få lite tips hur du kan göra för att tjejen ska ta din sperma i munnen.

De flesta män gillar att bli avsugna

77 procent av alla män älskar när deras partner suger kuk på dem, visar en sexundersökning. Tidigare undersökningar har visat att det snarare handlar om 90 procent av männen. Samma undersökningar visar att upp mot 70 procent av alla kvinnor gillar att suga kuk på sin partner men det är mindre än hälften som gillar att få sperman i munnen. Smaken anges som anledningen till att de inte vill ta satsen i munnen. Även om det kan vara lockande så är det kanske inget man ska föreslå på första sexdejten utan bättre att spara tills man lärt känna varandra lite bättre.

Men även om hon inte ville ta sperman i munnen med sina f.d. pojkvänner, så kan det säkert bli så att hon vill det med dig. Mäns sperma smakar nämligen olika och detta ämne diskuteras flitigt på Internet har vi sett. Det är väldigt få män som deltagit i den debatten men det skulle kanske inte skada om fler män tog del av det som sägs där, för det finns otvivelaktigt en hel del att lära sig där för alla män.

Att suga kuk har varit en del av människans sexliv i tusentals år. I traditionell kinesisk filosofi anses mannens sperma vara ett elixir som skall tas till vara. Att ta emot mannens sperma är en gåva från honom till henne där han överför sin livskraft till henne. Inom tantran, den indiska livsfilosofin, har mannens säd rykte om sig att ha föryngrande och läkande egenskaper som förlänger livet. Ofta är yngre och oerfarna mer motståndare till att ta sperman i munnen men får du en svensk milf i sängen är det troligare att hon vill ta din sats i munnen då mogna kvinnor har mer erfarenhet och kanske har lärt sig svälja sperma med åren.

Sperman tar smak av det du äter

  • En del tjejer gillar den inte på grund av konsistensen och det kan du inte göra så mycket åt.
  • Men andra tjejer säger nej på grund av smaken – men det kan du ändra på.
  • Det du äter sätter sina spår i din sperma och ändrar du bara på en del matvanor, så kan du helt säkert få henne att ta allt i munnen – och svälja!

Ett par enkla ändringar i dina mat- och dryckesvanor kan du påverka smaken på din sperma i positiv riktning. Ta bort den dåliga smaken och in med en söt eller nästan neutral smak som kanske ändå upplevs som välsmakande i hennes mun.

En genomsnittlig portion sperma innehåller mellan fem och femton kalorier och man förbränner i genomsnitt över 150 kalorier vid ett samlag. En ganska snål kostplan utgår normalt från 1200 kalorier för en dag vilket betyder att hon måste suga av mellan 80-240 män per dag för att överskrida kostplanen. Men hon skulle knappast bli mätt av det.

Sperman hos rökare smakar bittert

När det sugs kuk så uppstår alltid frågan vad man skall göra med sperman och så har det alltid varit. För kvinnor har ju som sagt gjort detta i tusentals år och när Kleopatra för över 2000 år sedan påstås har svalt sperma från över hundra romerska soldater så hänger det kanske ihop med att ingen av dem varken rökte eller drack kaffe. Dessa njutningsmedel fanns nämligen inte i Europa och Egypten på den tiden och det är just i tobaken och kaffet som man hittar två av huvudsyndarna till att sperman smakar illa.

Tobak kan ge den en bitter smak eftersom den har en förmåga att ”färga av sig’ på alla kroppsvätskor och vi vet ju alla hur illa det luktar från ett fyllt askfat som fått stå i några dygn. När tobaken samtidigt är en av de väsentligaste anledningarna till att män blir impotenta, så finns det all anledning i världen att inte röka. Orsaken till att tobaken kan orsaka impotens är att den bidrar till förkalkning av blodådrorna som skall leda ut blodet i kuken och få svällkropparna att göra den styv.

Din kuk är nämligen den mest sårbara delen av din kropp. Den representerar din mandom, din identitet och även din maktkänsla. Din sexuella självkänsla hänger i hög grad ihop med din kuk. Män älskar inte bara oralsex för att det känns skönt. Vi älskar det också för att det får oss att känna oss accepterade. Utöver den fysiska njutningen så är det också en andlig symbolhandling. En slags bekräftelse och denna bekräftelse blir extra stark om hon också sväljer din sperma!

Många män tycker det är viktigt att tjejen tar sperman i munnen och sväljer. En avsugning där hon spottar ut och sköljer munnen kan ofta kännas negativ. Om du är fullt frisk så är din sperma det också! Spermierna produceras i de seminala körtlarna, testiklarna och prostatan och består av protein, citronsyra, fruktos, natrium, klorid, kalcium, kolesterol och ett par andra mineraler och kemikalier.

Och det finns ingen anledning att vara rädd för kolesterolet. Lite ammoniak finns det där också och där ligger väl också förklaringen till att många anser att sperma är världens bästa hudkräm.

Sperman tar smak av curry och sparris

Smaken på sperman kan som sagt variera ganska mycket. Om du äter mycket curry och oxkött kan sperman få en lite härsken smak. Samma sak vid stor konsumtion av kaffe och öl. Om du däremot äter mycket grönsaker så kan sperman få en mildare smak och riktig aptitlig kan den bli om du har ätit mycket ananas – då kan den bli ganska söt och kryddig.

Däremot kan vi inte rekommendera sparris även om denna grönsak är känd som afrodisiakum. Men då handlar det om formen och inte om innehållet i sparris och den inverkan den har på sperman. Sparris gör sperman bitter och salt. Alla som ätit mycket sparris vet att urinen då luktar kraftigt av sparrissyra.

Förr i tiden undersökte man patienternas njurfunktion genom att ge dem sparris och om urinen sedan luktade sparrissyra så var det inte något fel på njurfunktionen. Å andra sidan smakar sperman då riktigt illa.

Man kan vara allergisk mot sperma

Det skall kanske också nämnas att det faktiskt finns kvinnor som är allergiska mot sperma. Det visar sig i form av irriterad hud, kräkningar och diarré och beror på äggvitemolekylen som finns i deras partners sperma. En tysk undersökning har nyligen berättat om 60 kända fall där kvinnor har fått allergiska reaktioner av sperma. Det hjälper heller inte att byta partner för alla mäns sperma har den här molekylen i sin sperma. Man kan förebygga reaktionen med allergiförebyggande medicin – eller använda kondom. Om hon nu inte är allergisk mot latex också.