Vi tror du behöver dejtingtips därför att. Du som en ung man i 20-årsåldern betraktar – med all rätt – antagligen livet som ett enda stort äventyr. En resa du har framför dig där du vill uppleva, utforska och förundras.

dejtingtips

Din aptit på det sköna, spännande och eggande är omättlig. Du är nyfiken och angelägen om att inte missa en sekund. Inte minst sexuellt är du i begynnelsen av en förhoppningsvis fantastisk resa, en sexualitet du utforskar.

Och som en yngre kille är chansen stor att du inte vill ha ett fast förhållande, men att tjejer i din ålder letar efter just det. En kille de kan luta sig mot och kalla sin egen älskare. Därför kan mogna kvinnor en vara ett mer än fint förhållande.

Även om man naturligtvis skall sköta alla förhållanden på ett respektfullt sätt. Så kan det med en äldre kvinna vara mindre komplicerat. Här är några anledningar som motiverar till att en mogen kvinna kan vara väl värd din uppmärksamhet.

Mogna kåta damer är oberoende

En kåt dam är oberoende. Ja, varje kvinna kommer påstå att hon är oberoende och det stämmer till viss del. Men samtidigt som du träffar en tjej i 20-årsåldern och hon påstår sig vara oberoende, men bor hemma hos föräldrarna. Så är en mogen kvinna i 40-50 års åldern med eget boende, jobb och större livserfarenhet oslagbart oberoende i jämförelse. En äldre dam förväntar sig inte att mannen skall betala allt. Hon har sin bostad, sin bil och sparar till sin egen semester. Hon är van vid att sköta sina egna utgifter och beställa sina drinkar själv. Givetvis betyder inte det att man skall strunta i att ta hand om notan när man bjuder ut kåta damer. Men hon förväntar sig inte det på samma sätt som de yngre gör.

Ett bra dejtingtips – Mogna damer kör inga ”spel”

Det är mindre gissningar och ”spel” med en äldre dam. Både män och kvinnor kan till viss ge sig in i någon form av period där man testar förhållande eller människa. Ni kan säkert den där klassiska, då en person får ett telefonnummer till någon de är intresserade av och undrar hur fort som är lämpligt att ringa. Nästa dag, eller är det för desperat? Vänta två dagar för att inte sälja sig som för angelägen och på? Skitsnack för mogna kvinnor helt enkelt. Och skitsnack har mogna damer haft tillräckligt av i sitt liv. Hon kör mycket oftare raka rör och säger det hon tycker, visar det hon vill, önskar öppet det hon längtar efter. Det är en lättnad att få tillbringa tid med en sådan person, som en ung man särskilt. Vill man utforska sex finns inget bättre än sex med en sexy milf och en kvinna som säger vad hon uppskattar och vad som inte funkar. Vilket leder in oss på nästa.

Mogna damer har absolut erfarenhet

Hon är erfaren på ett helt annat sätt. Hon har erfarenhet från livet i stort och givetvis erfarenhet vad gäller sex. Är man ung kille och har förmånen att få utforska sin sexualitet med kåta damer. Då är chansen stor att man upptäcker saker i sängen man inte ens tänkt man skulle uppskatta. Sex handlar till stor del om att slappna av, släppa alla hämningar och ge sej hän.

Det är en sak att knulla och nå klimax med utlösning på fem minuter. Det är en helt annan att ha sex som varar i timmar, om än inte non-stop. Därför tror vi att dessa dejtingtips är viktiga. Att låsa in sig med en kåt mogen kvinna över en helg och lära sig sin egen kropp. Samtidigt som man får en obetalbar lektion i hur en kvinnas kropp fungerar. Att lära sig hur man förlänger njutningen och hittar ett sätt att snabbt upprepa njutningen. Har man en gång upplevt sex med en mogen kvinna, då vill man aldrig vända åter. Inte minst kommer tjejen i ditt nästa seriösa förhållande vara tacksam.

Dejtingtips slutord

Ett äventyr betyder just vad ordet säger och med mogna kvinnor finns ofta inga konstigheter. Hon vill också ha ett äventyr. Du är antagligen för ung för henne i hänseendet att hon ser det som något långvarigt. Du vill inte ha något förhållande. Men det vill inte hon heller. Det är stor chans att hon är nyskild, varit i för många komplicerade förhållanden. Inte letar efter någon ny fast relation utan bara vill hitta den där lilla men viktiga njutningen som hon kan komplettera sitt liv med. Ömsesidig kravlös sex är inte bara skön i sig. När kraven raderas blir den också mer avslappnad och bättre.

Lycka till i jakten på en mogen kvinna och vi hoppas att våra dejtingtips kommit till någon nytta.