Nu måste jag få prova dominanta lekar, har länge fantiserat om det, men jag har aldrig fått prova. Det låter kanske lite konstigt med tanke på att jag är en mogen kvinna med många års erfarenhet inom sex. Men så är det, tyvärr, men det är inte försent! Man lever bara en gång och det är NU.

prova dominanta lekarSå nu är det dags att leta upp en man som vill samma som mig. Du måste inte ha erfarenhet av dominanta lekar men det är ett plus. Men du måste vara nyfiken på det och våga prova. Jag är en mogen kvinna som ser ganska vanlig ut tror jag och är absolut ingen snygging. Kroppen har tagit lite stryk med åren och jag är inte trådsmal direkt. Som alla äldre kvinnor och män säger, jag är fortfarande ung i huvudet, ja så är det faktiskt. Jag är ganska sprallig och försöker inte vara ”vuxen” utan jag är mig själv utan att skämmas för det, hoppas att du uppskattar det!

Så du trevliga man, som gillar eller är nyfiken på lite hårdare tag, det är dig jag sitter här och väntar på. Lite om mig, jag är ensamstående sen ett tag tillbaka och trivs med det och det ska inte förändras. Mina dagar består av jobb, lite hobbies, vänner och familj. Våra träffar sker mycket diskret och det kommer att vara våran hemlighet och inte minst njutning. Jag ser fram emot seriösa och trevliga män som hör av sig snart. Det är inte utan att detta är mycket spännande, att dejta online, man vet aldrig vad som kommer att ske, spänningen är total, för mig iallafall. Du lever också ensam, det blir så mycket enklare att träffas då, inget smusslande och ingen som blir sårad, men trots det vill jag ha diskreta träffar! Kram

Trevlig och seriös kvinna vill prova dominanta lekar

One thought on “Trevlig och seriös kvinna vill prova dominanta lekar

  • Ses vi hos mig ikväll?

    VIll också prova dominanta lekar och älskar äldre kvinnor. Är inte rädd för utmaningar eller vågade snusk lekar. Enkelt så vill jag tex. prova bli kissad i ansikte/mun/hela mig och vill du byta roller och prova hur en strap-on används bäst så tvekar jag inte en sekund! Är väl inget min hägsta önskan att bli påsatt men det måste ju provas!

    Vi har alla detalijer över mail eller chatt så berättar jag också då varför det bästa jag vet att ge massage med tungan i rumpan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *