glad pensionärs damHej alla trevliga män. Här har ni en glad pensionärs dam som fortfarande ser bra ut. Har lust på livet och lust på sex men ingen att mysa och ha bus under täcket med. Kanske du vill? Träffar gärna en man som är i medelåldern och där omkring. Du får hemskt gärna ha skägg och vara lättsam. Tycker du dessutom om livets alla härligheter som god mat och dryck och sällskap samt givetvis sex så kan du vara min dröm man.

Att vara pensionerad och vara en glad pensionärs dam, det har sin tjusning och särskilt om man som jag är pigg och lekfull. Jag har så svårt att förstå vart åren tagit vägen, det har gått så snabbt. Unga män behöver inte svara mig för jag vill ha någon med livserfarenhet. Och någon som jag kan prata med också, så du får allt vara lite social också. En fördel om du gillar att promenera, vistas i naturen och vara aktiv. Jag kommer inte att stadga mej, jag kan gå så långt att vi kan vara särbo, men då får du vara bra speciell. Ser fram emot mycket mys med dig så hör av dig!

Glad pensionärs dam vill mysa med en man i medelåldern

2 thoughts on “Glad pensionärs dam vill mysa med en man i medelåldern

  • Hej
    Hör av dig så träffas vi och ser om det stämmer är 62 år och har ett aktivt liv med träning och andra aktiviteter

  • Hej!

    Är pensionär, men skrattet o buset tar ju inte slut för det. Trivs bäst i naturen o särskilt i skogen. Hör gärna av dej om du vill veta mer. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *