Jag bestämmer över dig i sängen

Jag känner för att leda och söker efter någon som är villig att följa mig. Gillar du dessutom BDSM och är undergiven (och kanske även lite masochistiskt lagd) så kan det vara trevligt, men det är inget måste. Jag har inget emot lite vanlig vanilj sex heller, MEN det är viktigt att du inte har några problem med att låta mig ta initiativet och vara den aktiva om vi skulle inleda någon form av sexuell relation.

Du är mellan 25 och 40 år (INGA UNDANTAG NÄR DET GÄLLER ÅLDERN!), du har minst ett foto upplagt på dig själv i profilen, och du har inga problem med att jag är polyamorös (om du inte vet vad det betyder så får du jättegärna googla det).

Jag är öppen för allt från en platonisk vänskap till vanlig dejting eller så kallade “seriösa relationer”, beroende på personkemin och vad vi båda känner för osv. Sånt brukar liksom vara lite svårt att bestämma på förhand, så jag föredrar att låta relationer utvecklas organiskt, utifrån sina egna förutsättningar. Hur som helst så är det bara att svara och säga hej om du känner för det (berätta gärna lite om dig själv i så fall).

Jag bestämmer över dig i sängen

One thought on “Jag bestämmer över dig i sängen

  • Hej! Undergiven kille här – även lite masochistiskt lagd – som älskar bdsm och Femdom och njuter av dominanta och bestämda Damer…Det är min dröm att hitta en kvinna som skulle gilla att utforska bdsm med mig och var naturligt dominant! Som skulle gilla att hunsa och trycka ned mig och vara lite retsam, bitchig, elak och lekfullt sadistisk…:) Hör av dig vid intresse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *