Hej, jag är en sugen kvinna som är ganska blyg som söker en kille att träffa lite då och då. Jag har svårt att fixa ragg irl även om jag ser helt okej ut. Jag vågar inte ta kontakten och det är sällan killarna gör det.

sugen kvinnaJag tror det blir lättare för mej för vid datorn är det nog lättare då är jag kanske inte så blyg? Sen lär vi känna varandra lite bättre innan vi ses och det funkar bättre för mej. Är du blyg också kanske det inte kommer att funka men man vet aldrig?!

När vi väl lärt känna varandra så är jag inte blyg, då är jag som jag är när jag är med vännerna. Jag vill helst inte ha något stadigt utan det jag söker är mer sexuella träffar, typ nåt sånt. Ja på ren svenska, jag är en sugen kvinna som söker skön sex!! Du är max 55 år, fräsch och snäll! Vi ses först på stan eller något sådant, jag åker inga längre sträckor för att träffas, bara så att du vet, du får komma till min stad först!

Om allt känns bra efter vår första träff så kan jag mycket väl tänka mej att åka en bit (har bil) men helst ska vi bo nära varandra. Jag finns i mellansverige, mer exakt berättar jag i chatten. Hoppas du finns därute!

Blyg men sugen kvinna söker kille

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *