kvinnliga formerMjuk och go kvinna söker en kille som uppskattar kvinnliga former och en kvinna som har ganska hög sexdrift. Tycker du om vad du ser? Då ska du faktiskt läsa vilka krav jag har, för jag är kräsen och träffar inte vem som helst.

Jag söker dej som uppför dej som en gentleman men som under ytan är en riktig sexatlet. Du ska vara snygg och prydlig, klä dej som en man. En stor portion fantasi måste du ha och du är inte rädd för att utforska nya område inom sexens underbara värld. Du gillar kvinnliga former, men det gör väl alla män?!?! Att du INTE har fru, sambo, särbo eller flickvän är en självklarhet, du är alltså singel.

Nu är det inget stadigt förhållande jag söker just nu, men du ska vara öppen för det. Om vi får känslor för varandra så tackar jag inte nej, men det ska givetvis vara ömsesidigt. Din ålder är inte av så stor betydelse, det viktiga är att du uppfyller mina krav.

Jag kan nog skriva hur mycket som helst men det känns som jag ska stoppa här. Resten tar vi lite mer privat tycker jag. Hör då av dej så pratar vi vidare! Puss

Gillar du kvinnliga former och en go kvinna och är dejtingsugen?

2 thoughts on “Gillar du kvinnliga former och en go kvinna och är dejtingsugen?

  • Hej😋 Theo här! Jag söker lugnt sex i duschen/badkaret och i sängen, men som sagt, du får välja. Jag är vältränad och kan köra så långt som jag vill! Hoppas du blir ”kåt” av detta. Kan skicka bilder när du svarat😊 #Theo

  • Hej du .jag säga att det privat man smsa mej ditt mobil nr jag vill träffa dej ha sex med dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *