kåt och sexig pumaTjena! Finns det nån man här, gärna en ung en som vill ha kul ihop med mej? Vem är då jag? Jo, jag är en kåt och sexig puma i trevlig ålder, du vet väl att man inte frågar om en kvinnas ålder!! Jag vill ha kul ihop med en fräsch och uthållig man. Du ska veta hur man man behandlar en kvinna, både i och utanför sängen. Du har inga hämningar. Du är med på det mesta precis som jag och du älskar riktiga kvinnor!

Du får vara max 30 år och jag kör gärna utan kondom. Tycker det är skönast så. Självfallet är du helt frisk och har inga drog eller alkohol problem. Jag är mitt i livet, singel. Inga problem med att träffa dej, tid finns. Vi ska inte bara knulla utan vi ska ha annat kul också. Tänkte mej att vi skulle bli KK, det hade varit perfekt, om jag hittar dej här vill säga. Är väl lite tveksam men jag gör ett försök, vågar man inte så vinner man inte. Jag är en glad och positiv kvinna med mycket humor och det gillar jag hos män också. Ses vi snart?

Kåt och sexig puma vill ha kul med en schysst kille

One thought on “Kåt och sexig puma vill ha kul med en schysst kille

  • Hej! Lite försenad tyvärr? hoppas du finns kvar ?.
    28 år ung driven person med flera företag och älskar riktiga kvinnor som man kan ha ett samtal med och umgås på ett sätt som tjejer i min ålder inte kan. Skulle jätte gärna vilja hitta på nått roligt o se vilken väg vi går ?;) bilder finns så fort du hör av dig! Eftersom jag är en ganska känd företagare därifrån ja kommer så vill ja inte lägga ut hur som helst! Hade fint väntar på ditt svar !;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *