Jag är en ung kvinna från Dalarna som har länge fantiserat om att få utforska min sexualitet tillsammans med en äldre man. Jag har varit oskuld hela mitt liv och nu känner jag mig redo att ta steget och prova på sex med en man som är erfaren och känslig för mina behov. Min kropp är fin och kurvig och jag är 178 cm lång med brunt hår och blå ögon.

Ung oskuld vill ha bodykontact med dig

Jag söker män i åldern 50 till 55 år som är renliga och smittfria. Jag föredrar män med en liten kuk, eftersom det är första gången för mig och jag vill att det ska kännas så bekvämt som möjligt. Min dröm är att träffas på ett hotell där vi börjar med att gå in i duschen tillsammans och ha lite bodycontact. Du ska få uppleva hur det är att få slicka min fitta och ta mig nästan till orgasm innan vi torkar oss och går ut till sängen.

Där ska du lära mig hur man suger kuk utan att ta sperma i munnen. Sedan får du mjukknulla mig hur länge du vill och bestämma ställningarna. Jag är öppen för att träffas fler gånger om du vill lära mig mer om sex.

Självklart kommer vi använda kondom för vår säkerhet. För mig är renlighet och diskretion viktigt. Om du är intresserad av att träffa mig vill jag gärna se ett foto av dig innan vi träffas och vi behöver även byta telefonnummer för att ha en smidig kommunikation. Jag ser fram emot att utforska min sexualitet med dig.

Ung fin oskuld!

One thought on “Ung fin oskuld!

  • Hej du jag 43 år vältränad kille , jag kan lära dig allt om sex o suga kuk om du intresserad:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *