trevlig kille sökesMysig trevlig kille sökes för att chatta med och se om vi hittar det mellan oss! Jag är en singel kvinna som bor i Stockholms området, har stor sex lust och mycket att ge till rätt partner. Vill ha ett enkelt liv med otvungna dejter där vi är intima och bara njuter av varandras kroppar.

Livet blir så mycket bättre när man har nån att ha sex med. Det är den största delen till att må bra här i livet. Jag jagar inte efter detta på krogen längre, för livet i övrigt tar all min tid och energi, nästan! Tar mycket bättre hand om mej själv nu än när jag var yngre och i det ingår att inte nattsudda på stan med drinkar och sena kvällar. Du och jag? Isf ses vi på chatten och känner efter.

Mysig och trevlig kille sökes – först chatt sen lite mer intimt

3 thoughts on “Mysig och trevlig kille sökes – först chatt sen lite mer intimt

  • Hej
    En kille på 29 ålder. Jag tänder på mogna damer med sexiga kropp. mejla gärna så jag kan skicla några bilder
    Puss Sandy

  • Vet inte vilken chatt du menar i annonsen men svara till min mail och berätta! Är 30min norr om Stockholm och arbetar i Södra Stockholm så perfekt hade väl varit (om vi klickar och allt som flytter på som glidmedel på bröllopsnatten) om jag kunde då och då stanna kvar i Stockholm hos dig övernatten istället för att åka hem så har du och jag hämnlingslöst härligt snuskigt knullmaraton.

    Berätta vart vi kan chatta så tar vi det där ifrån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *