kåt hemmafruGår du igång på en kåt hemmafru och är en fräsch ung kille över 18? Gillar du att en mogen dam tar kommandot och leder dig dit hon vill och njuter av det? Då ska du svara på denna sexannonsen. Dock är jag noggrann i mitt sökande och endast det bästa är gott nog till mig. Jag har lite krav och det är först och främst att vi ska tända på varandra, det är prio ett! Sen har jag lite andra krav men det tar vi sedan.

Jag är som sagt gift och våra möten sker 100% diskret, gärna hemma hos dig om det är möjligt? Jag ser framför mig att våra möten kommer relativt tätt, kanske en gång per vecka?! Jag söker endast en ung kille, inte flera, då min erfarenhet säger mig att sex med en och samma ger bästa njutning. För det är njutning vi ska ha, snuskigt skön njutning.

Lite kort om mig, jag är alltså en kåt hemmafru som inte får det jag behöver i hemma-sängen. Jag gillar att bestämma och dominera både i livet och i sängkammaren. Är du ung och oerfaren så tror jag att du är lite nervös inför ett möte i verkligheten. Men var inte det, jag är en mycket trevlig kvinna och jag lovar att ta hand om dig och du kommer att slappna av i mitt sällskap. Vem är du och när kan vi mötas?

Kåt hemmafru söker ung kåt kille som min toyboy

2 thoughts on “Kåt hemmafru söker ung kåt kille som min toyboy

  • Jag vill ha dig! Fram med hundkopplet och piskan och tvinga mig göra allt för dig! Kan om du vill vara hhelt apatiskt och utföra uppdrag efter uppdrag åt diig. Knulla mig gärna och jag hoppas jag blir hänsynslöst uttnytjad och prövad. Vi kan ses hemma hos mig redan ikväll om du kan, jag ligger är naken och hoppas på att bli plågad. Analen min är såklart din att dominera och tänja.

    Vi tar alla detalijer över mail eller chatt så berättar jag också då varför det bästa jag vet att ge massage med tungan i rumpan.

  • Jag är väldigt intresserad utav att bli upplärd/formad av en underbar mogen kvinna som du verkar vara.
    Är oskuld så saknar erfarenhet men är fylld med vilja och är väldigt öppensinnad för att testa saker inom bdsm världen med sig som kapten.
    Hoppas du är intresserad av att prata vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *