Kåt gammal damKåta gamla damer, finns de? Ja, de finns, här är en av dom!! Nyligen blev jag ensamstående, av orsaker jag inte vill nämna här. Därför känner jag mig lite ensam och framförallt understimulerad. Det var ett bra tag sedan jag hade sex och nu känner jag att jag måste ha en man under täcket.

Äldre män är att föredra, du är åtminstone över 50, du har en hård doning som tar hand om mig, en mullig gammal dam med stora rattar. Min kropp har sett sina bästa dagar det är jag väl medveten om, livet kostar på om man säger så. I övrigt så är jag inte intresserad av någon form av relation utöver en sexuell relation, möjligen vänskap med rätt man. Det är endast en och samma man jag önskar träffa regelbundet. Om vi ses till sommaren så är en önskan från mig att vi går på nakenbad tillsammans, det är helt underbart.

Män över 50, jag vet att ni tycker om kåta gamla damer och här är en sådan som behöver lite sällskap.

MVH från kåt gammal dam.

Gamla kåta damer behöver också få vad dom behöver

One thought on “Gamla kåta damer behöver också få vad dom behöver

  • Hej, är en man på 51 som tänder på kvinnor som är lite äldre än jag och särskilt lite mullig med stora rattar :-p är gift men har inget sexliv alls med frun och jag är ständigt sugen på sex så jag söker en kvinna för lite sköna träffar ibland. Var i landet finns du?

    kram
    Mogenman51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.