En kemi/fika/träff i veckan och sen sex?

Läs genom det jag söker tack. Jag är en slank, kort kvinna på 46 år med en del skavanker på kroppen, ser väl helt normal ut, är inte någon fotomodell direkt men ej heller någon quasimodo. Har små taxöron till bröst, en liten, fin rumpa. Står jag på händer så är både rumpa och bröst på det stället dom egentligen borde vara!

Jag söker dig svenska singel man som är i min ålder och boende i Sthlm, ser gärna att du inte har så mycket hår på kroppen. Vi träffas och kollar kemin, självklart bjuder jag på en fika, känns det sen bra så hamnar vi nog mellan lakanen, känns det inte rätt så fikar vi klart och går åt varsitt håll.

Hamnar vi mellan lakanen så är det bara vanlig hederlig sex som gäller. Inte intresserad att utforska eller att vara flera i sängen. Jag har en dildo och det skönaste som finns är att få oralt samtidigt som vibratorn används på mig, så ja tack till det. Ger gärna oralt oxå, nej till analt dock. Jag har inte någon panik att träffas och jag behöver ej veta hela din hela historia men lite om dig vill jag veta. Förhoppningsvis hörs vi och syns…

En kemi/fika/träff i veckan och sen sex?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *