Är en precis lagom mogen kvinna på strax över 40 som haft lite otur. Blev sjuk för några år sedan och det visade sej att det blev en antal operationer och därför är jag sjukskriven för tillfället. Innan dess levde jag ett toppen singel liv, ja det gör jag nu också förvisso.

lagom mogen kvinnaJag kommer att bli frisk och komma tillbaka till jobb, men det tar lite tid. Men det gör inte så mycket, bättre sent än aldrig. Vi är några tjejer på mitt jobb som hade jättekul tillsammans och var ute flera kvällar i veckan. Men nu funkar det inte att gå ut, tyvärr.

Så skillnaden är stor för nu sitter jag mest hemma och rullar tummarna. Det är inte riktigt min grej, jag gillar när det händer saker. Och några snygga karlar är här inte heller att titta på. Jag är ju fortfarande pigg i sinnet även om kroppen blivit lite mer stel och jag har ont. Men jag har mediciner som tar den värsta smärtan tack och lov. Men tiden är såååå lång och tråkig och minst sagt ensam.

Behöver roa mej med nån

Jag skulle behöva något att roa mej med och därför söker jag, som är en lagom mogen kvinna, dej här, gärna en yngre kille. Det viktiga är att du förstår att jag inte är lika rörlig som jag brukar vara även om jag klarar det mesta. Därför är det så att du får jobba mest i sängen och så gör jag vad jag orkar. Du är nånstans mellan 25 och 30, hel och renlig och du är pigg i sängen. Erfaren eller oerfaren spelar inte så stor rol. Bara du gillar sex och inte ställer några krav på mej! Jag ser bra ut för min ålder och bilder byter vi när vi fått kontakt och gillar varandra.

Är en precis lagom mogen kvinna på strax över 40

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *